VT Farm - шаблон joomla Форекс
VTEM skitter

SLEEK BROWS 3D ZGOŠČEVANJE IN VRISOVANJE ( SLEEK BROWS 3D BUILDING AND SCULPTING )Sabine

je popolnoma nov tretma na našem lepotno-estetskem trgu, kateri nam omogoča oblikovanje obrvi do popolnosti.

Uporabljamo 3 tehnike za super kombinacijo ustvarjanja pravilne oziroma boljše oblike in polnosti obrvi. Sleek Brows je primeren posebej za tiste, ki svojih obrvi nimajo, saj jim z našimi tehnikami ali dopolnimo in zapolnimo prostore kjer dlačice več oziroma sploh ne rastejo. Primeren tudi za stranke, k imajo tanke obrvi zaradi preveč puljenja, nesimetrične ali pomankljive obrvi zaradi poškodb/brazgotin. Tretmaji so koži prijazni in popolnoma hipoalergeni, saj so lepila in barvila s katerimi delamo medicinska in proizvedena v največjem in najbolj znanem laboratoriju Velike Britanije.

Vsi produkti s katerimi delamo so visoko kvalitetni in podkovani z dobrimi medicinskimi potrdili iz Velike Britanije

Pri Sleek Brows tretmaju poznamo dve tehniki:

  • 3D ZGOSTITEV (3D EYEBROW BUILDING)

Pri tej metodi s sintetičnimi dlačicami lepimo na vaše naravne dlačice. Paziti je potrebno, da nalepimo 1 sintetično dlačico na 1 narvano ( podobno kot pri podaljševanju trepalnic 1na1 ).Ta metoda ustvarja boljšo, polno in zelo definirano obliko obrvi.Ne lepimo dlačic neposredno na kožo, kot pri drugih proizvajalcih 3D oblikovanja obrvi, saj odpadejo po 1 ali 2 dneh.Ta metoda zdrži na naših dlačicah od 3-4 tedne

  • 3D VRISOVAVNJE DLAČIC (3D EYEBROW SCULPTING)

Naša druga tehnika vsebuje popolnoma nov produkt na trgu, hipoalergen in dosegljiv le pri Sleek Brows. Tukaj govorimo o 3D TEKSTURNI BARVI, s katero se s tankimi črtami ustvarja polnost in zapolni prostore kjer vaše dlačice ne rastejo. Zaradi 3D učinka barve omogočimo lepe in polne obrvi tudi za tiste, ki so jih morda z leti zaradi puljenja izgubile ali za tiste, katerim na določenih mestih sploh ne zrastejo. Ta 3D teksturna barva ni podobna navadni barvam za obrvi ali svinčnikom oziroma senčilom le teh.Ta metoda zdrži na naši koži od 2-3 tedne s primerno nego obraza, ki bo razložena kasneje.

back to top