VT Farm - шаблон joomla Форекс
VTEM skitter

Temnejše, daljše, privzdignjene in privihane naravne trepalnice obogatene s keratinsko nego, ki bodo nahranile vaše trepalnice, vašemu obrazu pa omogočile lep in odprt pogled.

 

 

 

HITROST POSTOPKA

Postopek traja le 20 - 30 minut.

NARAVNA in VARNA METODA

Elebana Lash Lift ne poškuduje naravnih trepalnic. Keratinska nega vaše naravne trepalnice nahrani in okrepi vse od korena do konice. Elebana lash lift je posebej primerna za vse, ki so si pravkar odstranile umetne trepalnice, saj pomaga pri obnavljanju le teh. Vsi naši izdelki ne vsebujejo FORMALDEHIDA.

DOLGA OBSTOJNOST

Učinek elebana Lash Lift traja vse od 8 - 12 tednov.

NE POTREBUJEMO MASKARE

Se ne razmaže, ni "panda oči", ne draži oči, kot nekatere maskare na trgu.

VODOODPORNE in PRIROČNE

Z Elebana Lash Lift lahko plavate tako v morju kot v kloriranih bazenih, obiskujete savne, se ukvarjate z športom ali spite z obrazom v vzglavniku. Vaše trepalnice bodo čudovite in idealne karkoli boste počeli.

EKSKLUZIVNOST in DISTRIBUCIJA ZA SLOVENIJO

Znamka Elebana Lash Lift prihaja iz avstralije in je na njihovem področju vodilna v industriji vihanja trepalnic. Metoda je že dolgo priljubljena v Veliki Britaniji, državah EU, ZDA in Rusiji, sedaj pa je pod našim okriljem na voljo tudi v Sloveniji.

CERTIFIKATI in NAGRADE

Elebana Lash Lift je vodilna znamka v svetu lepotne industrijem kar dokazujejo tudi številni certifikati in nagrade. Certifikati ustrezajo novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.

back to top