VT Farm - шаблон joomla Форекс
Podaljševanje Trepalnic

Ne, postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč in primeren za uporabnice kontaktnih leč, katerih med postopkom podaljševanja trepalnic ni potrebno odstranjevati.

Podaljšane trepalnice NE poškodujejo naravne trepalnice v kolikor so le te nalepljene strokovno.

Strokovno  pomeni ena  podaljšana trepalnica na eno naravno trepalnico.

Paziti je potrebno na  količino lepila, ki ga nalepimo na trepalnico, na vrsto lepila, ki ga uporabljamo, kakovost trepalnic, dolžino naravne trepalnice in podaljšane trepalnice.

Podaljševanje trepalnic po metodi 1na1 pomeni, da nanesemo 1 sintetično trepalnico, na eno vašo naravno trepalnico, tako da to nikakor ni podobno podaljševanju s čopki.

Skupaj zlepljene podaljšane trepalnice niso pravilno nalepljene in strokovno narejene. Podaljšane trepalnice morajo biti nalepljene ena podaljšana trepalnica nalepljena na eno naravno trepalnico. S primerno dolžino in obliko in strokovnim nanosom ustvarimo naravni videz podaljšanih trepalnic.

Končni videz podaljšanih trepalnic lahko prilagodimo na željo stranke, potrebno pa je upoštevati omejitve pri maksimalni dolžini in debelini trepalnic. Vedno pa lahko naredimo bolj naraven videz podaljšanih trepalnic.

Podaljšane trepalnice potemnijo in zgostijo vaše naravne trepalnice, zato uporaba maskare ni več potrebna. Če pa želite, lahko kljub temu uporabljate maskaro, ki ne sme biti vodoodporna.

Podaljšane trepalnice so peresno lahke in jih ob nošenju ne čutimo. Stilistka, ki izvaja podaljševanje trepalnic, oceni s kakšno dolžino podaljšane trepalnice sme obremeniti naravno trepalnico, da se ta ne bi poškodovala ob dolgotrajnem nošenju podaljšanih trepalnic. Podaljšane trepalnice so različnih dolžin, debelin, oblik in barv.

Seveda. Plavanje oz. močenje podaljšanih trepalnic z vodo ni škodljivo. Prav tako se brez škode lahko ukvarjate z ostalimi športi. Edino prvih 24 ur po podaljšanju trepalnic se je potrebno izogibati vodi, pari in visoki temperaturi.

Podaljšane trepalnice izpadajo s ciklom izpadanja naravnih trepalnic. Povprečna življenjska doba naravne trepalnice je 5-6 tednov.  V tej dobi odpadejo tudi podaljšane trepalnice, ki so nalepljene na naravne trepalnice. Zato je potreben ponovni nanos  podaljšanih trepalnic, ki so izpadle na približno 3 do 4 tedne.  Podaljšane trepalnice ne poškodujejo naravnih trepalnic, zato jih lahko imamo podaljšane neomejeno dolgo, priporočamo pa odstranitev vsakih nekaj mesecev.

Možna je rahla iritacija očesne sluznice, ki ponavadi hitro mine. Druge alergijske reakcije niso znane, ker so lepila in ostali preparati, ki se uporabljajo pri postopku, hipoalergeni. Lepilo je podobno lepilu, ki ga uporabljajo v kirurgiji, torej medicinsko lepilo.

Ne. Odstranitev podaljšanih trepalnic opravljamo  s  posebnim odstranjevalcem za lepilo, da ne poškodujemo naravnih trepalnic. Podaljšane trepalnice vam odstranimo brezplačno. Odstranitev traja 10 minut in ne poškoduje vaših naravnih trepalnic.  Po odstranitvi podaljšanih trepalnic, so vaše trepalnice popolnoma enake kot pred podaljšanjem.

Približno 2- 4 tedne. Življenjska doba naravne trepalnice je 5-6 tednov. Takrat bo skupaj z naravno trepalnico izpadla tudi podaljšana trepalnica.  Nikoli ne izpadejo vse trepalnice naenkrat. Po 2-4 tednih se razredčijo in takrat je za popoln videz priporočljiva korektura. Ni pa potrebno več toliko podaljšanih trepalnic kot prvič.

Gostota podaljšanih trepalnic je seveda odvisna od gostote vaših naravnih trepalnic. Trepalnic ne more biti več, kot je vaših naravnih, ker se lepijo na naravno trepalnico. Prav tako je odvisna dolžina naravnih trepalnic, saj na naravno zelo kratke trepalnice ne smemo nalepiti najdaljši trepalnic, saj bi zaradi teže podaljšane trepalnice lahko povzročile poškodbo naravnih trepalnic. Tako je končni  videz podaljšanih trepalnic odvisen od videza naravnih trepalnic in se razlikuje od stranke do stranke.

Pri podaljševanju trepalnic po metodi 1na1 se nanaša 1 sintetična trepalnica na 1 vašo naravno trepalnico. Običajno se nanašajo debeline od 0,10mm – 0,20mm

Pri 3D VOLUMEN podaljševanju trepalnic pa se na 1 vašo naravno trepalnico nanese od 2-6 ultra lahkih in tanjših trepalnic, ki jih nanašamo v obliki pahljače ali palme za večjo polnost in luksuzni volumen trepalnic. Običajno se nanašajo debeline trepalnic 0,05mm, 0,07mm in 0,10mm.

Torej lahko na eno vašo naravno trepalnico nalepimo 4-6 trepalnic debeline 0,05mm in jo isto obtežimo z eno trepalnico debeline 0,20mm.

Iz tega primera lahko ugotovimo, da je 3D VOLUMEN podaljševanja trepalnic po obtežitvi naših naravnih trepalnic enakovreden podaljševanju po metodi 1na1.